İRANLI AKADEMİSYENLERDEN FİLİSTİN DİRENİŞİNE DESTEK

İranlı akademisyenler miting ve yürüyüş düzenleyerek Filistin direniş cephesiyle dayanışmalarını ilan etti. 

Görüntülenme: 342 Tarih: 10 Ekim 2023 08:27
İRANLI AKADEMİSYENLERDEN FİLİSTİN DİRENİŞİNE DESTEK

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre Tahran'da ve İran'ın birçok şehrinde akademisyenler toplantılar düzenleyerek Filistin milletine ve Filistinli mücahitlerin gurur verici operasyonu olan "Aksa Tufanı" operasyonuna desteklerini bildirdiler.

Emirkebir Teknik Üniversitesi öğrencileri, profesörleri ve personelinin bir araya geldiği topluluk, "Aksa Tufanı" olarak bilinen Gazze Şehri çevresindeki bölgelerin yeniden ele geçirilmesine destek amacıyla miting ve yürüyüş yaparak, bu başarılı operasyondan duydukları mutluluğu gösterdi.

Ayrıca Meşhed Firdevsi Üniversitesi öğrencileri de Pazartesi günü Filistin direniş savaşçılarını ve onların zaferini desteklemek ve Siyonist rejimin saldırganlığını kınamak için bu üniversitenin merkez teşkilatı önünde toplanarak Filistin'in zaferini kutladılar.

İşgalci siyonist rejiminin cinayetlerinden tiksinen Meşhed Firdevsi Üniversitesi öğrencileri, Filistin halkını savunarak küresel istikbar ile mücadelede İslam dünyasının birlik olması gerektiğini vurguladı.

Aksa Tufanı operasyonu, Filistinli gençlerin ülkelerinin toprağını ve suyunu savunma ve işgalci düşmana karşı koyma iradesinin bir parçası olmasının yanı sıra, direniş gücünü ve askeri ilerlemesini de gözler önüne serdi.

parstoday

Yorumlar