İMAM HAMENEİ'NİN PENCERESİNDEN SİYONİST REJİMİN ÇÖKÜŞÜ (ANALİZ)

İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei'nin Siyonist rejimin yıkılmasıyla ilgili açıklamalarından alıntılar posterler, ses klipleri ve müzik videolarından oluşan bir koleksiyonda yayınlandı. 

Görüntülenme: 511 Tarih: 09 Ekim 2023 01:57
İMAM HAMENEİ'NİN PENCERESİNDEN SİYONİST REJİMİN ÇÖKÜŞÜ (ANALİZ)

Filistinli direniş grupları tarafından dün sabah Gazze çevresinde işgalci Kudüs rejimine karşı başlatılan Aksa Tufanı Operasyonu şaşırtıcı sonuçlarıyla devam ediyor.

İslam İnkılabı Liderinin Ofisinin Enflasyon Birimi, ‘Tufan-ı Aksa’ etiketiyle ve İslam İnkılabı Liderinin Filistin direnişi ve İsrail'in yok edilmesiyle ilgili açıklamalarından bazı bölümleri kullanan görüntü, ses ve video biçiminde materyaller oluşturup yayınladı. Bu veritabanı, İmam Hamanei'nin açıklamalarından alıntıları posterler, ses klipleri ve müzik videolarından oluşan bir koleksiyonda inceledi; bunlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

İslam İnkılabı Liderinin, Siyonist rejim kanserinin direniş ve Filistin halkı tarafından yok edilmesi vurgusu, yeni posterde öne çıkan konulardan biri. İslam İnkılabı Lideri bu konuda şunları söyledi: "Gaspçı rejim gidicidir. Bugün gençlik ve Filistin hareketi her zamankinden daha canlı ve daha hazır."

Filistin gençliği her zamankinden daha hazır

KHAMENEI.IR sitesi, İslam İnkılabı Lideri'nin Filistin gençliğiyle ilgili açıklamalarının bir kısmına dayanarak "Filistin gençliği, her zamankinden daha hazır" adlı ses klibini yayınladı. Devrim Lideri, Filistin gençliğinin hazır oluşuyla ilgili şunları söyledi: "İslam Cumhuriyeti'nin kesin kanaati, Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme kumarını kendilerine örnek alan ve yol olarak seçen hükümetlerin hata yaptığı ve kaybedeceği yönündedir, kayıplar bunları bekliyor. Avrupalıların dediği gibi kaybeden ata bahis oynuyorlar. Bugün Siyonist rejimin devleti kendisine yakınlığı teşvik edebilecek konumda bir devlet değildir. Bu hatayı yapmamalılar, gaspçı rejim gidicidir.

Bugün Filistin hareketi bu yetmiş seksen yılda her zamankinden daha canlı. Görüyorsunuz ki bugün Filistin gençliği ve Filistin hareketinin, gasp karşıtı, zulüm karşıtı, Siyonizm karşıtı olan hareketi her zamankinden daha enerjik, daha canlı ve hazır. Allah'ın izniyle bu hareket meyvesini verecektir ve saygıdeğer İmam’ın (Allah ona rahmet etsin) gaspçı rejimi "kanser" olarak yorumladığı gibi, bu kanser de Allah'ın lütfuyla Filistin halkının ve tüm bölgedeki Direniş Güçlerinin eliyle yok edilecektir… Allah’ın İzniyle."

Video gösterimi: "Kim Allah’a Yardım Ederse Allah da Ona Yardım Eder"

İmam Hamanei, gaspçı Siyonist rejimle ilgili diğer açıklamalarında şunları söyledi: "İsrail bir ülke değil, Filistin milletine ve diğer Müslüman milletlere karşı kurulmuş bir terörist garnizonudur. Kesin olarak söylüyorum: Düşman Siyonist rejimin aşağıya doğru yerle bir oluş hareketi başladı ve durmayacak. Allah'ın adıyla İmam'a doğru şu şiarın bilinciyle ilerleyin: "Kim Allah’a yardım ederse Allah da ona yardım eder" Rehberliğin bu açıklamalarına binaen, büyük Aksa Tufanı Operasyonuna ilişkin görüntülerin kullanıldığı bir video da yayınlandı, video şöyle devam ediyor.

tesnim

Yorumlar