ŞEYH NAİM KASIM: SİYONİST REJİM YIKIMA DOĞRU İLERLİYOR

El-Aksa Tufanı operasyonundan dolayı Filistin halkını ve direniş gruplarını tebrik eden Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, işgalci rejimin suç ve cinayetlerinin cevapsız kalmayacağını ve bu rejimin yıkıma doğru ilerlediğini açıkladı. 

Görüntülenme: 445 Tarih: 08 Ekim 2023 10:36
ŞEYH NAİM KASIM: SİYONİST REJİM YIKIMA DOĞRU İLERLİYOR

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Filistin direnişinin dün sabah başlattığı "El Aksa Tufanı" operasyonuyla ilgili olarak Twitter mesajında şunları yazdı:

“Allah'ın selamı Filistinli savaşçılara, özellikle de Kassam Tugaylarına olsun. Kudüs'e destek veren Filistin milletine selam olsun. Sizler, kendi izzet ve onurunuzu ve işgalci Siyonistlerin de zilletini kanıtladınız, örümcek ağının zayıf iplerini yırtıp özgürlük ve zaferin adımlarını attınız.

Siyonist düşmanın devam eden saldırı ve işgali cevapsız kalmayacaktır. Kudüs'ün destekçileri ve erleri vardır. Allah da onların destekçisi ve yardımcısıdır. Direnişin iradesi, müstekbirlerin işgalci rejime olan desteğinden daha güçlüdür ve Siyonistlerin küstahlığı onları adım adım yok olmaya sürüklemektedir.

Hakkın ve toprağın gerçek sahipleri kazanacaktır. “Allah’a yardım ederseniz O da size yardım eder ve ayaklarınızı sağlam bastırır” (Muhammed/7)’

Lübnan Hizbullah Hareketi dün bir bildiri yayınlayarak, Filistinlilerin gerçekleştirdiği bu muzaffer operasyonu, işgalcilerin sürekli işlediği suçlara ve Filistinlilerin kutsal mekânlarına, onur ve haysiyetine yönelik artan saldırganlığa kesin bir yanıt olarak nitelendirdi ve bu kapsamlı operasyonun, Filistin halkının iradesinin ve direniş güçlerinin silahlarının saldırganlıkla mücadelede tek yararlı seçenek olduğunu bir kez daha vurguladığını belirtti.

Hizbullah şu ifadelerde bulundu: ‘Söz konusu operasyon, Arap ve İslam dünyasına ve başta Siyonist rejimle normalleşme arayışında olanlar olmak üzere tüm uluslararası topluma bir mesaj vermiştir. Lübnan Direniş Komutanlığı, içerideki ve dışarıdaki Filistinli direniş liderleriyle doğrudan temas halindedir ve onlarla sürekli değerlendirmelerde bulunmaktadır.’

Hizbullah ayrıca, Siyonist rejim kabinesini, Filistin direnişinin sahada gerçekleştirdiği operasyondan önemli dersler alması konusunda uyardı.

rasthaber

Yorumlar