AVRUPA ÜLKELERİ IRKÇI İSRAİL İLE ORTAK TATBİKAT DÜZENLEYECEK

Siyonistlere ait bir gazete, işgal altındaki Filistin topraklarının semasında, içinde bulunduğumuz Ekim ayının sonlarına doğru birkaç Batılı ülkenin iştirak edeceği büyük çaplı bir ortak hava tatbikatı düzenleneceğini haber verdi.  

Görüntülenme: 266 Tarih: 05 Ekim 2023 16:59
AVRUPA ÜLKELERİ IRKÇI İSRAİL İLE ORTAK TATBİKAT DÜZENLEYECEK

Siyonistlere ait Maker Rishon isimli gazetenin yayınladığı habere göre, tatbikatın işgal rejiminin hava kuvvetlerinde yaşanan pilotlar krizinin gölgesinde gerçekleştirileceğine dikkat çekti. İşgal rejiminin hava kuvvetlerinde görevli yüzlerce pilot işgal rejiminin yargı sistemindeki değişikliği protesto eylemlerine destek verdiği için ciddi bir sorun yaşanıyor. 

Gazete tatbikata ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya başta olmak üzere muhtelif Batı ülkelerinin hava kuvvetlerinin iştirak edeceğini ve tatbikatın amacının iştirak eden ülkeler arasında askeri işbirliğini artırmak olduğunu dile getirdi. 

İşgal rejiminden bir askeri kaynağın, çok sayıda pilotun protesto eylemine rağmen İsrail'in tatbikata iştirak için yeterli askeri güce sahip olduğunu iddia ettiği belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar