HİŞAM KASIM: MESCİD-İ AKSA SİYONİSTLERLE SAVAŞTA ÜMMETİ BİRLEŞTİREN PUSULADIR

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Hişam Kasım, işgal rejiminin ve dünyadaki tüm müttefiklerinin diaspora Filistinlilerini milli davalarından uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Görüntülenme: 281 Tarih: 19 Eylul 2023 12:58
HİŞAM KASIM: MESCİD-İ AKSA SİYONİSTLERLE SAVAŞTA ÜMMETİ BİRLEŞTİREN PUSULADIR

İşgal rejiminin ve müttefiklerinin çabalarının başarısız olduğunu belirten Kasım, Arap ülkelerinde ve hatta yakın zamana kadar işgal rejimi yanlısı olan Batı ülkelerinde Filistinlilerin etkisinin arttığını ifade etti.
 

Kasım, Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptığı açıklamada, fanatik işgal hükümetine Mescid-i Aksa’ya dokunmaması uyarısında bulunarak, Mescid-i Aksa’nın tarih boyunca işgalcilerin yüzüne şiddetli bir şekilde patladığını kaydetti.
 

Mescid-i Aksa’nın her Müslüman için kutsal olduğuna ve kalbinde özel bir yeri bulunduğuna işaret eden Kasım, Mescid-i Aksa’nın Siyonist işgalcilerle savaşta ümmeti birleştiren pusula olduğunu belirtti.
 

Fanatik Siyonist liderlerin ahmaklıklarının Filistinlileri her yerde Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı savunma savaşına katılmaya sevk ettiğini ve bunun birçok örneği olduğunu hatırlatan Kasım, Filistinlilerin tek yürek halinde etkili olma imkânına sahip olduklarını bildirdi.
 

Hamas’ın Filistin dışındaki Enformasyon Dairesi Başkanı Kasım, diaspora Filistinlilerinin Filistin halkının yarıdan fazlasını oluşturduklarını ve Mescid-i Aksa’yı savunma mücadelesine katkıda bulunacak araçları bulunduğunu açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar