GENERAL MUHAMMED BAKIRİ: ABD'NİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL DEVRİM MUHAFIZLARIDIR

 

Görüntülenme: 512 Tarih: 20 Ağustos 2023 19:48
GENERAL MUHAMMED BAKIRİ: ABD'NİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL DEVRİM MUHAFIZLARIDIR

İran İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu komutanları ve yetkililerinin 24. Kurul toplantısında konuşan İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri şunları söyledi: ‘Bu devrimci kurum, emperyalizmin planlarını bozmuştur ve Amerika'nın gelişmesinin önündeki en büyük engel Devrim Muhafızları güçleridir.

Direniş cephesini desteklemeye ve güçlendirmeye devam edilmesi, Irak ve Suriye'de IŞİD’e karşı mücadelenin sürdürülmesi ve Başkomutan'ın beyanatında İslam İnkılabı Devrim Muhafızları'nın dünyanın en büyük terörle mücadele örgütü olarak ilan edilmesi İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun  geçen yılki başarıları arasında yer alıyor.

Füzeler, dronlar, kara ve savunma gibi çeşitli alanlarda savunma gücünün önemli ölçüde iyileştirilmesi, üç İran adasında son tatbikatlar da dahil olmak üzere başarılı tatbikatlar yapılması, küresel istikbar ve korsanlıkla mücadele ve deniz caydırıcılığı oluşturmak Devrim Muhafızları'nın diğer eylemleridir. Bu devrimci kurum, müstekbirlerin planlarını bozmuştur ve Amerika'nın gelişmesinin önündeki en önemli engel Devrim Muhafızları’dır.

tesnim

Yorumlar