MACİD HASAN BATI ŞERİA DİRENİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas) ileri gelenlerinden Macid Hasan, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde düzenlenen saldırılarda akıtılan kanların bir volkan haline gelerek işgalci siyonistlerin yüzlerine karşı patlayacağını dile getirdi.  

Görüntülenme: 355 Tarih: 08 Ağustos 2023 09:01
MACİD HASAN BATI ŞERİA DİRENİŞİNİ DEĞERLENDİRDİ

Hasan, Filistin halkının yurdunu korumak ve işgalden kurtarmak için daha çok ve daha kıymetli şeyler feda etmeye hazır olduğunu ama yurdundan, namusundan ve onurundan asla taviz vermeyeceğini belirtti.

Macid Hasan yaptığı basın açıklamasında, geçmişte yaşananların da ortaya koyduğu üzere Filistin halkının mücadelesinde ilerlediğine, işgal rejiminin cinayet ve saldırılarının artması durumunda direnişin de yükselişe geçtiğinin tecrübeyle sabit olduğuna dikkat çekti. 

Hasan, işgal rejiminin direnişten koparmaya çalıştığı halkın kutsal Filistin topraklarının her tarafında direnişin etrafında daha fazla kenetlenmek suretiyle işgalci siyonistin suratına çok sert bir tokat attığını vurguladı. 

Hasan, işgal güçlerinin saldırılarının Filistin halkındaki fedakarlık ruhunu daha da canlandırdığını ve halkın toprağını ve mukaddesatını savunmak için mümkün olan bütün yollarla mücadeleye devam ettiğini dile getirdi. 

Hasan, aşırı ırkçı Netanyahu hükümetinin öldürme ve tehdit yöntemini daha çok kullanarak Filistin halkının kalbine korku salmaya çalıştığını ancak bunda başarılı olamayacağını ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar