ANKETLER SİYONİSTLERİN İŞGAL ALTINDAKİ FİLİSTİN'DEN GÖÇ ETMEK İSTEDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Çarşamba akşamı yayınlanan bir anketin sonuçları, Siyonistlerin en az üçte birinin tersine göç ve işgal altındaki Filistin'den kaçış arayışında olduğunu gösteriyor. 

Görüntülenme: 472 Tarih: 28 Temmuz 2023 20:38
ANKETLER SİYONİSTLERİN İŞGAL ALTINDAKİ FİLİSTİN'DEN GÖÇ ETMEK İSTEDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Siyonist rejimin 13. kanalı için yapılan özel bir ankette, Siyonistlerin yarısının iç savaş çıkmasından duyduğu endişeyi dile getirdiği tespit edildi ve İsrail'in yargı reformları lehindeki ve aleyhindeki bloklar arasındaki çatışmanın sürmesinin iç savaşa yol açacağını söylediler.
Yargıtay'ın kabine tarafından onaylanan yasalara makullük koşulunun uygulanmasındaki yetkilerini sınırlayan yasanın onaylanmasının ardından yapılan bu araştırmaya göre ilk sonuçları salı akşamı yayımlanmaya başlandı, Siyonistlerin üçte biri fiilen işgal altındaki Filistin'i terk etmeyi düşündüklerini beyan ettiler.
Siyonist rejimin Kanal 13'ü, bu istatistiği endişe verici olarak nitelendirerek, Siyonistlerin üçte birinin (İşgal Altındaki Filistin) ayrılmayı düşündüklerini açıkladığını duyurdu.
Rapor ayrıca, ankete katılan istatistiksel popülasyonun %28'inin (tersine) göçü ciddi olarak düşündüğünü, %64'ünün olumsuz yanıt verdiğini ve %8'inin bu konuda henüz bir karar vermediğini vurguladığını belirtmektedir.
Bu ankette dikkat çeken bir diğer konu ise Amerikan toplumunun %54'ü yeni koalisyon onaylarının İsrail'e karşı güvenlik açısından olumsuz sonuçlarından endişe duyduğunu belirtirken, sadece %37'si bu konuda pek endişeli olmadığını belirtmiştir.
Ayrıca Siyonistlerin %56'sı iç savaş endişesi taşıdıklarını tahmin ederken, sadece %35'i böyle bir endişesi olmadığını ifade etmiştir.

tesnim

Yorumlar