NASIR KENANİ: SİYONİST REJİMİN KALBİNDEKİ KRİZ NETANYAHU'NUN KALBİNDEKİ KRİZDEN DAHA DERİN

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, İsrail Başbakanı'nın kalp ameliyatı olduğu haberine ilişkin olarak; Siyonist rejimin kalbindeki krizin, Başbakanı'nın kalbindeki krizden daha derin olduğunu ifade etti. 

Görüntülenme: 305 Tarih: 23 Temmuz 2023 10:51
NASIR KENANİ: SİYONİST REJİMİN KALBİNDEKİ KRİZ NETANYAHU'NUN KALBİNDEKİ KRİZDEN DAHA DERİN

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Siyonist rejimdeki krize ilişkin olarak attığı tweet'inde şunları yazdı: ‘Haberlerde, doktorların Siyonist işgal rejiminin Başbakanı'nın kalbine pil yerleştirdiği aktarıldı ancak Siyonist rejimin kalbindeki krizin, başbakanının kalbindeki krizden daha derin olduğu açık.’
Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, kalp rahatsızlığı nedeniyle pazar sabahı ameliyat oldu.
İşgal altındaki topraklardaki haber ajansları, Siyonist Başbakanın vücuduna yerleştirilen çipten gelen uyarı sinyallerinin, onun kalp yetmezliği olduğunu gösterdiğini ve bu nedenle doktorların kendisini acilen hastaneye kaldırıp ve ameliyat ettiğini aktardı.
Siyonist rejimin başbakanının cerrahi ekibinin Netanyahu’nun vücuduna kalp pili yerleştirdiği söyleniyor. Bu operasyonun ardından sağlık ekibi Netanyahu'nun durumunu iyi olduğunu belirtti.
Netanyahu'nun sağlığının bozulduğuna dair spekülasyonlar bu haberden sonra yoğunlaştı. Siyonist rejimin başbakanı geçen hafta evinde dengesini kaybederek yere düşmüş ve hastaneye kaldırılmıştı.
Dün gece on binlerce kişi Tel Aviv'den başlayıp 65 kilometre yol kat edip Kudüs’e kadar yürüyerek Netanyahu’nun yargı darbesini protesto ettiler ve Siyonist Knesset binası önüne çadırlarını kurdular.
Muhalifler, Siyonist rejim hükümetini, İsrail parlamentosunun yargı sisteminin yetkilerini azaltan yasa tasarısını gözden geçirmek ve onaylamak için pazar ve pazartesi günleri yapmayı planladığı toplantıya engel olmakla tehdit etti.

Tesnim

Yorumlar