İMAM HAMENEİ'DEN İSLAM'A YAPILAN SAYGISIZLIĞA SERT TEPKİ

İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, İsveç'teki İslam'a yönelik son saygısızlık olayına sert tepki gösterdi. 

Görüntülenme: 389 Tarih: 22 Temmuz 2023 00:14
İMAM HAMENEİ'DEN İSLAM'A YAPILAN SAYGISIZLIĞA SERT TEPKİ

İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, İsveç'teki İslam'a yönelik son saygısızlık olayına sert tepki göstererek; "İsveç hükümeti, cinayetkarları destekleyerek, İslam alemine karşı safta yer alarak, Müslüman milletlerin ve birçok Müslüman ülkenin düşmanlığını ve nefretini satın aldığını bilmelidir." dedi. 
Ayetullah Seyyid Ali Hamanei bu mesajında İsveç'te tekrarlanan olayın acı, hilekar ve tehlike yaratan bir gelişme olduğuna işaret ederek şöyle bir vurguda da bulundular: "Tüm İslam alimlerinin birleştiği husus, bu cinayetin failinin en ağır şekilde cezalandırılmasıdır." 
İslam İnkılabı Lideri bu mesajında şu ifadelere de yer verdi: "İsveç hükümeti de bu cinayetkara arka çıkarak, İslam'a karşı safta yer aldığını Müslüman milletlerin ve birçok Müslüman ülkenin düşmanlığını ve nefretini satın aldığını bilmelidir. İsveç hükümeti cinayetin failini, İslami ülkelerin yargı erklerine teslim etmeli. Perde arkası komplocular da Kuran-ı Kerim'in şevketi ve hürmetinin günden güne artmakta olduğunu hidayet hüzmelerinin günden güne daha da parlaklaşacağını bilmelidir, bu olayın azmettiricileri de bu parlamayı önlemekten aciz kalmış zavallılardır."

tesnim

Yorumlar