SİYONİST GENÇLER YURT DIŞINA KAÇMAK İSTİYOR

Siyonist bir kurum, genç Siyonistlerin %54'ünün işgal altındaki toprakların dışında yaşamayı tercih ettiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 317 Tarih: 18 Temmuz 2023 20:24
SİYONİST GENÇLER YURT DIŞINA KAÇMAK İSTİYOR

Şahab news'un haberine göre Siyonist Enstitüsü "ERI", yaptığı bir araştırmada Siyonist yerleşimcilerin işgal altındaki topraklarda varlıklarını sürdürme isteklerini ilişkin, İşgal altındaki topraklarda mevcut krizin derinliği ve Siyonist yerleşimcilerin şu anda mücadele ettiği sorunların ortaya çıktığını yazdı.

Bu araştırmanın sonuçları, yaşları 18 ile 34 arasında değişen genç Siyonistler ile Siyonist rejim kabinesi arasındaki güven duvarının yıkılmasının krizine işaret etmektedir; Çünkü 2022'de genç Siyonistlerin %66'sı işgal altındaki topraklarda yaşamaya hazır olduklarını bildirmişleridir.

Bu araştırmaya göre bu Siyonistlerin sadece %46'sı işgal altındaki topraklarda yaşamaya devam etmeye hazır ve genç Siyonistlerin %54'ü mümkünse işgal altındaki toprakların dışında yaşamayı tercih ediyor.

Ayrıca bu araştırmaya göre genç Siyonistlerin %42'si kendilerini mutsuz görüyor ve hayallerini gerçekleştirecek bir gelecek hayal etmiyor. Aynı zamanda, bu gençlerin %62'si gelecekteki sorunlarla bireysel olarak yüzleşmek zorunda olduklarından şikayet ediyorlar.

parstoday

Yorumlar