KATİL NETANYAHU'YA ANKET ŞOKU

Siyonist medya tarafından yapılan en son anket çalışmaları, işgal topraklarında Netanyahu'ya karşı nefretin ve başbakanlık görevinden çekilmesi yönündeki taleplerin arttığını ortaya koyuyor. 

Görüntülenme: 398 Tarih: 27 Mayıs 2023 22:32
KATİL NETANYAHU'YA ANKET ŞOKU

IRNA'nın Siyonist rejim kanal 13'ün araştırmasına dayanan raporuna göre, işgal altındaki topraklarda parlamento seçimleri (Knesset) yapılırsa, bu rejimin eski savaş bakanı Benny Gantz'ın "eyalet kampı" partisi iktidara gelecek. Siyonist rejimin Knesset'te (parlamento) 29 sandalye kazanması mümkünken, bu miktar bir önceki ankette 28 sandalyeydi.

Bu ankete göre, Netanyahu liderliğindeki Likud partisi popülaritesini kaybediyor ve seçim yapılması halinde ancak 25 sandalye kazanabilecek.

İşgal altındaki toprakları sakinleri, Siyonist rejiim Başbakanı Binyamin Netanyahu ve onun yargı reform planına karşı Cumartesi günü üst üste 20. haftadır gösteri yaparken, Netanyahu'ya yönelik nefret  her geçen gün artıyor.

İbranice konuşan kaynaklar, Netanyahu hükümetine ve yargı darbesine karşı çeşitli şehirlerde 150 binden fazla İsraillinin sokaklara çıktığını duyurdu.

parstoday

Yorumlar