ALİ EL AMUDİ: SİYONİST GÜÇLERİN CİNAYETLERİ FİLİSTİNLİ GAZETECİLERİ KORKUTAMAYACAK

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Gazze Şeridi’ndeki Enformasyon Dairesi Başkanı Ali El-Amudi, işgalcilerin Filistinli gazetecilere yönelik cinayetlerinin zaman aşımına uğramayacağını söyledi. 

Görüntülenme: 348 Tarih: 20 Mayıs 2023 19:12
ALİ EL AMUDİ: SİYONİST GÜÇLERİN CİNAYETLERİ FİLİSTİNLİ GAZETECİLERİ KORKUTAMAYACAK

Ali El-Amudi, bu sabah (20 Mayıs Cumartesi) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, El-Cezire kanalında yayınlanan “Mâ hafiye a’zam” (Gizli kalan daha büyük) adlı programda işgal güçlerinin Filistinli gazetecileri öldürmesiyle ilgili verilen bilgilerin işgalcilerin görgü tanıklarını öldürerek kanıtları ve gerçeği yok etmeye çalıştıklarını gösterdiğini ifade etti.
 

İşgal rejiminin sorumluluktan kaçtığının, gazetecileri öldürmek için plan yaptığının ve cinayetlerinin üstünü örtmeye çalıştığının programda ortaya konulduğunu belirten El-Amudi, işgal güçlerinin cinayetlerinin Filistinli gazetecileri korkutamayacağını ve Filistin halkının sesini dünyaya duyurmaktan alıkoyamayacağını bildirdi.
 

El-Amudi, Filistinli gazetecilerin tüm güçlerini Filistin halkının haklı davasına ve mümkün olan her türlü yolla işgale karşı direnişe destek olmak, işgalcilerin cinayetlerini ve gerçek yüzlerini tüm dünyaya göstermek için seferber edeceklerini vurguladı.
 

El-Cezire kanalında dün akşam yayınlanan programda dönemin İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz’ın ofisinden üst düzey bir görevlinin Amerikalı yetkililere Filistinli kadın gazeteci Şirin Ebu Akile’nin öldürülmesinden işgal güçlerinin sorumlu olduğunu itiraf ettiği aktarıldı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar