ALİ BEREKE'DEN SİYONİST REJİME BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ UYARISI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Yurt Dışı Teşkilatı yöneticilerinden Ali Bereke, Filistin halkını, Arap toplumlarını ve tüm İslam ümmetini siyonist işgalcilerin Bayrak Yürüyüşü provokasyonlarını engellemeye çağırdı. 

Görüntülenme: 341 Tarih: 17 Mayıs 2023 01:39
ALİ BEREKE'DEN SİYONİST REJİME BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ UYARISI

Ali Bereke, siyonistlerin bu kez Kudüs'e yönelik daha büyük çaplı bir provokasyon planlamaları sebebiyle onların bu planlarının bozulması için daha büyük bir çabaya ihtiyaç olduğuna işaret ederek, işgalcilerin muhtelif siyonist örgütlerin liderlerinin, bakanlarının ve işgal rejimi yöneticilerinin katılacağı bir yürüyüş planladıklarını hatırlattı. 

Ali Bereke, işgalcilerin sözde Bayrak Yürüyüşü yapmayı planladıkları perşembe günü sabahında Mescidi Aksa'da düzenlenecek Büyük Fecir Buluşması'nda daha büyük bir kalabalığın toplanması için geniş çaplı çağrılar ve çalışmalar yapılmasına ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Bu arada işgalcilerin provokasyonlarını protesto amacıyla Filistin dışında da muhtelif merkezlerde Filistin bayraklarıyla ve Mescidi Aksa fotoğraflarıyla gösteriler düzenlenmesi gerektiğini belirtti. 

Ali Bereke aynı zamanda Filistin'deki, Arap dünyasındaki ve İslam dünyasındaki medya organlarını da gelişmeleri yakından takip etmeye, işgalcilerin Mescidi Aksa'ya baskın düzenlemeleri durumunda bunu kamuoyuna yansıtmaya, Mescidi Aksa murabıtlarının yanında durmaya, birtakım medya organlarının olayların üstünü örterek işgalcileri cüretlendirmek suretiyle siyonistlerin çıkardığı yangının üzerine benzin dökme oyununu da bozmaya davet etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar