HAMAS'TAN İSLAMİ KİTLE ÖĞRENCİ GRUBU'NA TEBRİK

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, Nablus’taki En-Necah Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimlerinde İslami Kitle Öğrenci Grubu’nun elde ettiği başarının direniş ve sebat seçeneğinin halk oylamasıyla yeniden onaylanması anlamına geldiğini söyledi. 

Görüntülenme: 341 Tarih: 17 Mayıs 2023 12:46
HAMAS'TAN İSLAMİ KİTLE ÖĞRENCİ GRUBU'NA TEBRİK

İslami Kitle liderlerini ve üyelerini öğrencilerin güvenini kazanarak elde ettikleri haklı zafer dolayısıyla kutlayan Bedran, dün (16 Mayıs Salı) Filistin Enformasyon Merkezi’ne yaptığı açıklamada, seçimlerin başarıyla tamamlanması için gösterdiği çaba dolayısıyla En-Necah Üniversitesi yönetimine de teşekkür etti.
 

İslami Kitle’nin elde ettiği başarının öğrenci hareketini hedef alan işgal güçlerine karşı yürütülen var olma savaşında kazanılmış yeni bir zafer olduğunu belirten Bedran, mevcut güvenlik ortamında İslami Kitle’nin zaferinin öğrencilerin gurur duyulacak kahramanlıklarını yansıttığını dile getirdi.
 

Bedran, İslami Kitle’nin En-Necah Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimlerinde kazandığı zaferin öğrencilere hizmet yolunda sarf ettiği çabaların ve direnişi tasfiye projelerine karşı direnişe bağlılığının mükâfatı olduğunu kaydetti.
 

Öğrencilerin seçimlerde güzel bir dayanışma örneği sergilediklerine işaret eden Bedran, İslami Kitle’nin zaferini başta En-Necah Üniversitesi öğrencileri olmak üzere Filistinli şehitlere ve esirlere hediye etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar