HAMAS'TAN ŞEHİT SALİH SABRA İÇİN TAZİYE MESAJI

İslami Direniş Hareketi (Hamas) dün sabahın erken saatlerinde Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'taki Asker Mülteci Kampı'na yaptıkları baskın esnasında 22 yaşında şehit edilen Salih Sabra için bir taziye mesajı yayınladı. 

Görüntülenme: 355 Tarih: 16 Mayıs 2023 01:27
HAMAS'TAN ŞEHİT SALİH SABRA İÇİN TAZİYE MESAJI

Hamas açıklamasında kahraman şehit için Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına da başsağlığı dilediğini dile getirirken Filistin halkının, yurdunu bağımsızlığına kavuşturmak, mukaddes mekanlarını kurtarmak için direniş yoluna bağlı kalmakta ısrarlı olacağını vurguladı. 

Hamas, siyonist işgal güçlerinin işlediği cinayetlerin onurlu kişilerin yollarına devam etmelerine engel olamayacağını, Filistin halkının da şehitlerinin kanlarına vefa göstereceğini, bedeli ne kadar büyük olursa olsun mukaddes mekanlarını güvenceye kavuşturma kararlılığında olduğunu belirtti. 

Salih Sabra işgal güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde Nablus'taki Asker Mülteci Kampı'na düzenledikleri baskında şehit edilmiş, olayda bir Filistinli de yaralanmıştı. 

Sabra'nın da şehit edilmesiyle birlikte işgalci siyonistler tarafından bu yılın başından itibaren Batı Şeria bölgesinde ve Gazze'de şehit edilen Filistinli sayısı 152'ye çıkmış oldu. Bunlardan 33 kişi siyonist işgal güçlerinin gerçekleştirdiği son saldırılarda Gazze Şeridi'nde şehit edildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar