SİYONİST ORDU ALARMA GEÇTİ

Siyonist ordu, bu rejimin hapishanesinde önde gelen bir Filistinli tutsağın şehit olmasının ardından, direnişin roket tepkisinden korkarak alarma geçti ve bu sabah Gazze Şeridi civarında yapması gereken tatbikatları iptal etti. 

Görüntülenme: 958 Tarih: 02 Mayıs 2023 12:45
SİYONİST ORDU ALARMA GEÇTİ

Önde gelen Filistinli tutsak Hıdır Adnan'ın işgalci rejimin zindanında şehit olmasının ardından bu rejimin ordusu, Gazze Şeridi çevresinde bu sabah gerçekleştirmesi gereken tatbikatlarını iptal etti.  
Siyonist ordu da Hıdır Adnan'ın şehadetinin ardından Gazze direnişinin roketle karşılık vermesinden endişe ederek teyakkuza geçmişti.
İşgalci rejimin ordu radyosu bu kapsamda Gazze Şeridi çevresinde bu sabah yapılması gereken tatbikatların bu bölgeden atılan roketler nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.
Siyonist ordu sözcüsü bugün Gazze Şeridi'nden işgalcilerin mevzilerine doğru 3 roket atıldığını duyurdu.
Filistin medyası, Filistin İslami Cihad'ın liderlerinden Filistinli tutsak Hıdır Adnan'ın İsrail rejimi zindanında Siyonistlerin ihmali sonucu şehit edildiğini dakikalar önce bildirdi.
Hıdır Adnan, keyfi tutuklanmasını protesto etmek için 86 günden beri açlık grevindeydi ve ağır durumuna rağmen Siyonist mahkeme onu serbest bırakmadı.
İslami Cihat hareketi ve diğer Filistinli direniş grupları, bu Filistinli tutsağın şehit olma olasılığı konusunda defalarca uyarıda bulundu.
İslami Cihad'ın Sözcüsü Tarık Ezzeddin dün yaptığı açıklamada; Adnan'ın şehit olması halinde tüm sonuçların sorumluluğunun Siyonist rejime ait olacağı uyarısında bulundu.
Bu Filistinli mahkum, Batı Şeria'daki İslami Cihad'ın liderlerinden biriydi. Filistinli gruplar, Hıdır Adnan'ın şehit edilmesinden Tel Aviv rejimini sorumlu tuttu ve Siyonistler, gerilim korkusu ve Filistinlilerin tepkisi nedeniyle alarma geçti.

tesnim

Yorumlar