SİYONİST YAZAR ROGEL ALPHER: FİLİSTİNLİLERİN EYLEMLERİ ALTINDA YAŞAMAK ÇOK YORUCU VE BIKTIRICI

Siyonist bir yazar, İsrail işgal yönetiminde Filistin direnişinin feda eylemlerinin altında yaşamanın çok bıktırıcı olduğuna dikkat çekerken, "perişan devlet" olarak isimlendirdiği işgal rejiminden de artık sıkıldığını, onunla birlikte yaşamanın artık iyice bıktırdığını dile getirdi.  

Görüntülenme: 440 Tarih: 13 Nisan 2023 02:01
SİYONİST YAZAR ROGEL ALPHER: FİLİSTİNLİLERİN EYLEMLERİ ALTINDA YAŞAMAK ÇOK YORUCU VE BIKTIRICI

Rogel Alpher isimli siyonist yazar Siyonistlere ait Haaretz gazetesinde yayınlanan makalesinde, kendilerinin her gün sokağa eylem korkusuyla çıktıklarına, artık bütün herkeste bir eylem fobisi oluştuğuna, bunun da çok yorucu ve bıktırıcı olduğuna işaret etti. 

Yazar makalesinde İsrail'in resmi slogan olarak kullandığı, "İşler yoluna girecek" ibaresiyle de dalga geçerek, "Biz işlere otomatik olarak gerekçe oluşturuyoruz ve bu yolla mı işler yoluna giriyor?" sorusunu sordu. 

Siyonist yazar Filistinlilerin gerek işgalci askerleri ve gerekse yahudi yerleşimcileri hedef alan eylemlerinin hem bıktırdığını hem de büyük karamsarlığa ittiğini, işgal rejimine karşı çıkanlar, ona öfkeli olanlar karşısında kendilerini aciz duruma düşürdüğünü ve utandırdığını vurguladı. 

Alpher, işgal devletinin bugün artık kendi evlatlarını yiyen ve onlara eziyet eden son derece bitkin ve perişan bir devlet haline geldiğini ifade etti.

Siyonist yazar makalesinde işgal hükümetinin başbakanı hakkında da şu ifadelere yer verdi: "Benyamin Netanyahu da iyice bıktırıcı. O 30 yıldan beri bizi bıktırıyor ve hırpalıyor. O hiç durmayan bir makine gibi. Bu durumu özellikle de muhalifleri açısından tam bir işkence. Onu görmekten de duymaktan da bıkmış durumdayız. Onunla birlikte bir gün daha geçirebilmek için ne kadar enerjiye ihtiyacımız var! Onun üzülmelerinden de bıktık. Onun mesajlarından da korkularından da saçmalamalarından da bıktık!"

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar