NETANYAHU ÇIKMAZDA

Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yargı reformundan Hamas'a, işgal altındaki topraklardaki gelişmelerden İran'a kadar pek çok konuya ilişkin sözlerine Siyonist siyasetçilerden çeşitli tepkiler eşlik etti ve onlara göre; Netanyahu’nun faaliyetlerine devam etme yetkisi yoktur. 

Görüntülenme: 457 Tarih: 11 Nisan 2023 21:51
NETANYAHU ÇIKMAZDA

Netanyahu Pazartesi gecesi yaptığı açıklamada, "Biz geniş çaplı bir savaş aramıyoruz ve bunu herhangi bir şekilde önlemeye çalışıyoruz, ancak böyle bir savaş olursa tüm gücümüzü kullanacağız" dedi.

Siyonist rejimin eski Ekonomi ve Savaş Bakanı "Evimiz İsrail" partisi lideri Avigdor Lieberman, Netanyahu'nun sözlerine yanıt olarak şunları söyledi: Bu ifadeler, onun bu makama (başbakan) layık olmadığını kanıtladı.

Siyonist rejimin eski Eğitim Bakanı ve Başbakanı Naftali Bint de Netanyahu'nun sözlerini utanç verici ve yararsız olarak nitelendirdi.

Yair Lapid'in kabinesinin eski savaş bakanı ve Netanyahu kabinesinin muhalifi ve muhalefetinin ana isimlerinden biri olan Benny Gantz, onu Lieberman gibi timsah gözyaşları dökmekle suçlayarak, “Hükümete liderlik etmeyi hak etmiyor.” Dedi.

İşçi Partisi lideri Mirav Mihayli de Netanyahu'nun açıklamalarının, kendisine göre üç ay boyunca "İsrail"i uçuruma sürükleyen bir kişinin yaptığı yalan ve uydurmalarla dolu olduğunu söyledi.

Siyonist rejimin Knesset eski sözcüsü "Miki Levy" de bu konuda şunları söyledi:

Hepimiz, bakanları sorumluluktan kaçan radikal ve yozlaşmış bir hükümetin acı gerçeğine ve güvenlik kaosuna maruz kalıyoruz.

parstoday

Yorumlar