AKAM SALİHİ: BİNLERCE IRAKLI KÜRT KENDİ TOPRAKLARINDA İSLAMİ DİRENİŞ CEPHESİ’Nİ KURMAYA HAZIR

 

Görüntülenme: 1065 Tarih: 08 Nisan 2023 04:28
AKAM SALİHİ: BİNLERCE IRAKLI KÜRT KENDİ TOPRAKLARINDA İSLAMİ DİRENİŞ CEPHESİ’Nİ KURMAYA HAZIR

Kürt Üniversite Öğrencisi Aktivist Akam Salihi, Fetih Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde siyonist ordunun Şam’a düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Kürt ve Sünni kökenli İslam İnkılabı Devrim Muhafızları mücahitlerinin fedakarlıklarına işaret ederek şunları söyledi: ‘Harem savunucusu Şehit Milad Haydari gibi binlerce genç Kürt, direniş cephesi saflarına katılmaya hazır.

Irak Kürdistanı’nın inkılapçı halkı ve binlerce genç, dünyanın diğer mustazaf halkları gibi,  Amerikalı ve siyonist düşmana karşı mücadele etmek ve Irak Kürdistanı’nı onlar için güvensiz bir yer haline dönüştürmek için İslam mezheplerinin ve Şia ulemasının fetvasını bekliyor.

İmam Hüseyin (a.s) ın Aşura ekolüne sevgi besleme ve ilgi duymanın şahsi bir sınırı yoktur ve bu, İslam düşmanlarının korkusuna neden oluyor. Şiasıyla Sünnisiyle, İran'da ve Kuzey Irak'ta tüm Kürt gençleri, direniş cephelerinde yerlerini almak için tam anlamıyla hazırlar.

Bölge ülkelerinin halklarındaki bu İslami uyanış ve direniş ruhu; şehit Milad Haydari ve Şehit Menuçehri Saidi (ehli sünnet mensubu harem fedaisi) gibi İslami Direniş şehitlerinin kanlarının semeresidir.

Kuzey Irak'ta bir direniş cephesinin kurulması siyonist İsrail ve Amerika'nın kabusu ve bölgede direniş cephesi için sağlam bir pazu olacaktır.’

kudusgunu.com

Yorumlar