NASRALLAH DÜNYA KUDÜS GÜNÜ YÜRÜYÜŞLERİNE GENİŞ KATILIM ÇAĞRISI YAPTI

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrullah, Filistin halkı ile bölge halkı arasında Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmak için Dünya Kudüs Günü yürüyüşüne geniş katılım çağrısında bulundu. 

Görüntülenme: 510 Tarih: 08 Nisan 2023 18:21
NASRALLAH DÜNYA KUDÜS GÜNÜ YÜRÜYÜŞLERİNE GENİŞ KATILIM ÇAĞRISI YAPTI

Fars Haber Ajansının bildirdiğine göre Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrullah, Cuma akşamı yaptığı konuşmada, Kudüs, Batı Şeria ve Suriye'deki olayların birbiriyle bağlantılı olduğunu ve aynı mesele etrafında döndüğünü söyledi.

Hizbullah'ın Lübnan'daki Genel Sekreteri ayrıca önümüzdeki hafta Uluslararası Kudüs Günü'nde güney Lübnan ve Gazze Şeridi'ndeki son olaylar hakkında konuşacağını söyledi.

Bu arada Siyonist rejimin Knesset üyesi ve eski güvenlik ve dışişleri bakanı Avigdor Lieberman, bu rejimin Lübnan Hizbullah'ına karşı caydırıcılığını kaybettiği konusunda uyararak "İsrail'in tepkisi  komik bir şakaydı ve Nasrallah'a karşı caydırıcılık tamamen ortadan kalktı" dedi.

Axios haber sitesi, Siyonist rejim yetkililerinden alıntı yaparak, Mossad başkanının dün gece güvenlik kabinesi toplantısında Hizbullah'ın mevzilerine saldırılması halinde bu Lübnanlı grubun her türlü saldırıya karşılık vereceğini söylediğini duyurdu.

Siyonist Ordu Genelkurmay Başkanı da Hizbullah'ı denklemin dışında tutmanın ve mevzilerine saldırmamanın İsrail'in çıkarına olduğunu söyledi.

parstoday

Yorumlar