NASIR KENANİ: SİYONİST REJİM'E CEVAP VERECEĞİZ

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, İran'ın iki askeri danışmanının Suriye'de şehit olmasına tepki göstererek, "Bu büyük şehitlerimizin kanı boşa gitmeyecektir" dedi. 

Görüntülenme: 445 Tarih: 04 Nisan 2023 01:35
NASIR KENANİ: SİYONİST REJİM'E CEVAP VERECEĞİZ

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Devrim Muhafızları'nın 2 askeri danışmanının İşgalci güçler tarafından Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlenen hava saldırısında şehit olmasına tepki göstererek, bunu büyük İran ulusunun tekfirci teröre ve sahte Siyonist rejim de dahil olmak üzere bilinen destekçilerine karşı mücadelesinin maliyetlerinin bir parçası olarak gördü.

Bu iki şehidin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyen Kenani, "Gaspçı Siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırılarının devam etmesi ve bu ülkenin egemenlik ve toprak bütünlüğünün ihlali uluslararası düzenleme ve yasaların ihlali ve terörün güçlenmesinin devamıdır." dedi.

Dışişleri Sözcüsü Kenani, "Bu şehitlerin kanının boşa gitmeyeceği açıktır ve İran bu tür saldırı ve canice eylemlerin siyasi ve hukuki takibinin yanında sahte İsrail rejiminin devlet terörüne uygun zaman ve yerde karşılık verme hakkını saklı tutar." ifadelerinde bulundu.

parstoday

Yorumlar