YAİR LAPİD NETANYAHU'YU YALANCILIKLA SUÇLADI

Siyonist rejimin eski başbakanı ve bu rejimin mevcut kabinesine karşı muhalefet lideri, Benyamin Netanyahu'nun yalancı olduğunu ve kabinesindeki bakanların kaos peşinde olduklarını söyledi. 

Görüntülenme: 455 Tarih: 10 Mart 2023 13:55
YAİR LAPİD NETANYAHU'YU YALANCILIKLA SUÇLADI

İRNA'nın bildirdiğine göre Yair Lapid paylaştığı bir tweette başbakan Benyamin Netanyahu'nun, bir anlaşmaya varma peşinde olduklarını fakat muhalefetin kaos peşinde olduğuna dair  açıklamalarına tepki olarak Netanyahu'nun yalan söylemekten el çekemediğini söyledi.

Lapid, kaos peşinde olanların şimdi kabinede büyük bakanlıklarda ve ortamı kızıştırmakla meşgul olduklarını söyledi.

Siyonist rejim eski başbakanı, Netanyahu kabinesinin herhangi bir müzakere girişimini kabul etmediğini ve İsrail'i dinci, aşırılık yanlısı ve demokratik olmayan bir rejime dönüştürmek için yasalar çıkarmaya devam ettiğini söyledi.

Dün işgal altındaki topraklar, Siyonist rejim kabinesinin "İsrail'de Diktatörlük" başlıklı tartışmalı yargı reformu yasa tasarısına karşı Siyonistler tarafından kitlesel protestolara sahne oldu.

Protestocu Siyonistler, Tel Aviv'deki Ben-Gurion Havalimanı'nın girişini tamamen kapatmakla uygulamada bu havalimanını fiilen kapattılar ve Netanyahu'nun başka bir havalimanındaki uçuşunu ertelediler.

parstoday

Yorumlar