AYETULLAH AHTERİ: ABD VE AVRUPA ÜLKELERİ İSRAİL İLE BİRLİKTE FİLİSTİNLİLERE KARŞI CİNAYET İŞLİYOR

Filistin Halkının İslam Devrimi'ni Destekleme Komitesi başkanı Amerika ve Avrupa ülkeleri, İsrail ile birlikte her zaman Filistinlilere karşı cinayet işlediğini söyledi. 

Görüntülenme: 380 Tarih: 27 Şubat 2023 20:18
AYETULLAH AHTERİ: ABD VE AVRUPA ÜLKELERİ İSRAİL İLE BİRLİKTE FİLİSTİNLİLERE KARŞI CİNAYET İŞLİYOR

İSNA Haber ajansına demeç veren ve İsrail rejiminin son dönemde işgal altındaki topraklara yönelik tecavüzlerine ve uluslararası muhalefete rağmen yerleşim inşaatlarını sürdürme çabalarına değinen Huccetulislam Ahteri, İsrail'in tüm aşama ve biçimleriyle tecavüzlerinin hiçbir zaman durmadığını ve devam ettiğini sözlerine ekledi.

Uluslararası toplumun karşı çıkmasına rağmen İsrail'in Filistinlilere ve işgal altındaki topraklara yönelik eylemlerinin devam etmesine yanıt olarak Huccetul İslam Ahteri "İsrail bunu yapmıyor ama bu Amerika'nın ve İngiltere, Fransa, Almanya gibi müttefiklerinin ve diğer Avrupa ülkelerinin fitnesidir ve birkaç ülkenin çıkarları için çalışan Birleşmiş Milletler sessiz kalmaktadır." Diye kaydetti.

Ahteri sözlerini şöyle noktaladı:Filistin meselesinin kamuoyunu uyandırmaktan başka çaresi yoktur ve başta medya olmak üzere herkes, Filistin meselesi ve İsrail'in mazlum Filistin halkını katleden cinayetleri konusunda dünya kamuoyunu değiştirmeye çalışmalıdır.

parstoday

Yorumlar