ALİ EKBER VELAYETİ İSMAİL HENİYYE VE ZİYAD ENNEHALE İLE GÖRÜŞTÜ

İslam İnkılabı Rehberi'nin uluslararası işler danışmanı, Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) siyasi daire başkanı ve Filistin İslami Cihat Hareketi genel sekreteri ile Filistin'deki son siyasi ve saha gelişmeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Görüntülenme: 393 Tarih: 27 Şubat 2023 23:55
ALİ EKBER VELAYETİ İSMAİL HENİYYE VE ZİYAD ENNEHALE İLE GÖRÜŞTÜ

"Ali Ekber Velayeti" dün Pazar günü "İsmail Heniye" ile yaptığı telefon görüşmesinde direnişin Siyonist rejime karşı mücadelede elde ettiği başarıları överken, Filistin'in zaferinin bazılarının sandığından çok daha yakın olduğunu vurguladı.

Velayeti, "Akabe" konferansının düzenlenmesine de işaret ederek, bu konferansın Siyonist rejimin başının belada olduğunu gösterdiğini vurgulayarak "bu rejim bu toplantılarla içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışıyor ama bu meseleler Filistin ulusunu ve direnişini etkilemeyecek." Diye kaydetti.

İsmail Heniye, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin milletine verdiği desteği de takdirle karşılayarak, Siyonist rejimle mücadelede yeni bir aşamaya girildiğini ve sonunda zafere ulaşılacağını söyledi.

Velayeti ayrıca "Ziyad Al-Nahale" ile yaptığı telefon görüşmesinde Filistin ulusunun Siyonist rejime karşı koymadaki birlik ve bütünlüğüne övgüde bulundu ve İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin halkının cihadı ve direnişine verdiği desteği vurguladı.

"Ziyad al-Nahale" ayrıca Filistin halkının Siyonist rejime karşı direnmeye ve onunla yüzleşmeye devam etme kararlılığını vurgulayarak, "Filistinli mücahitlerin savaş meydanlarındaki cesareti ve Filistin halkının desteği, Filistin ulusunun Kudüs ve Filistin'in kurtuluşuna kadar yenilmeyeceğinin, geri adım atmayacağının ve direnmeye devam edeceğinin kanıtıdır." dedi.

parstoday

Yorumlar