SİYONİSTLERE AİT BİR İHA VURULDU

Haber kaynakları, Filistin direniş güçlerinin Ürdün Nehri'nin Batı Şeria'sındaki Cenin şehri üzerinde bir Siyonist insansız hava aracını hedef almayı başardığını bildirdi. 

Görüntülenme: 431 Tarih: 26 Şubat 2023 01:32
SİYONİSTLERE AİT BİR İHA VURULDU

Al-Ahd haber sitesinde Pazar günü aktarılan bir habere göre, Filistinli savaşçılar Cumartesi gecesi Cenin şehri üzerinde bir İsrail casus uçağını vurdu.
Ürdün Nehri'nin Batı Şeria'sında Filistinli grupların artan gücünden korkan Siyonist rejim liderleri, Filistin Yönetimi'nin iş birliğiyle son aylarda bu bölgedeki durumu kontrol altına almak için büyük çaba sarf etti.
Bu süre zarfında, Filistinli savaşçıları ve gençleri tutuklamak için Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine, özellikle bir direniş efsanesi olarak Cenin kampına ve Nablus'a defalarca saldırdılar; ancak saldırıları Filistinli savaşçıların güçlü direnişiyle karşılaştı. Siyonistlerin Batı Şeria'da artan direniş endişesi ve korkusu o kadar büyük ki, bu rejimin analistleri ve uzmanları son aylarda Siyonist medyada bu konuyu birçok kez tartıştılar ve bunun Tel Aviv için sonuçları konusunda uyarılarda bulundular.

tesnim

Yorumlar