AYETULLAH AHTARİ: FİLİSTİN DAVASI TÜM DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Cumhurbaşkanlığının Filistin Halının İslam Devrimini Destekleme Komitesi başkanı “Filistin ve direniş meselesi geçmişle ilgili değil, bugünün meselesidir ve halen de devam etmektedir” vurgusunda bulundu. 

Görüntülenme: 451 Tarih: 21 Şubat 2023 01:45
AYETULLAH AHTARİ: FİLİSTİN DAVASI TÜM DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

İSNA Haber Ajansının bildirdiğine göre Muhammed Hasan Ahtari Uluslararası Kuds-i Şerifi Destekleyen Taahhütlü Sanat konferansında İslam İnkılabının zaferinden sonra Tahran’da siyonist rejim büyükelçiliğinin Filistin’e teslim edilmesini kutlayarak “İran inkılabının zaferi, Müslümanların ve İslam ülkelerinde direnenlerin, savaşanların ve mücadele edenlerin tam zaferine vesile olur inşallah.” dedi.

Fransa gibi ülke ve hükümetlerin İslam'a, Peygamber Efendimiz’e –saa- ve Müslümanların ülkülerine karşı karikatürler kullanmasına destek vermesini kınayan Akhtari, "Sadece kınamak ve tiksinmek yetmez, ülkeler tarafından gerekli önlemler alınmalıdır. "diye kaydetti.

Ahtari şu hatırlatmada da bulundu: “Filistin meselesi, direniş meselesi, Filistin'in özgürlüğü ve İsrail'in yıkılması ve cinayetleri geçmişin meselesi değil, bugünün meselesidir, bu cinayetler, yerleşimler ve insanların evlerinin yıkılması bugün devam ediyor ve gündemde olan bir konu.”

parstoday

Yorumlar