FİLİSTİN'DEN İRAN'A TEŞEKKÜR

Filistin Direniş Komiteleri medya ofisi sorumlusu, İran İslam Cumhuriyeti, Kudüs ve Filistin'in kurtuluşu için büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi. 

Görüntülenme: 442 Tarih: 16 Şubat 2023 20:26
FİLİSTİN'DEN İRAN'A TEŞEKKÜR

İRNA Haber Ajansının bildirdiğine göre Muhammed El-Berim (Ebu Mucahid) dün Çarşamba günü yayınladığı bir mesajla İslam İnkılabının 44. zafer yıl dönümünü kutlayarak ülke ve İran halkına daha fazla refah, güvenlik ve istikrar dileğinde bulundu.

Ebu Mucahid mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslam İnkılabı’nın 44. zafer yıl dönümü, düşmanların İran ve İslam ümmetine karşı en tehlikeli oyunlarına yönelik kazanılan yeni bir zaferdir.”

Bu Filistinli yetkili ayrıca ” 44 yıllık istikrar ve direnişte İran, savaşlar, yaptırımlar ve iç fitneler yaratarak kendisine zarar verme çabalarına rağmen, liderliğin bilgeliği ve milletin sabrı sayesinde güçlü bir ülke haline geldi.” Vurgusunda bulundu.

Bilindiği üzere son aylarda yaşanan fitnelere ve düşmanın İran halkı ile hükümet arasındaki uçurumu gösterme çabalarına rağmen, İslam İnkılabı'nın 44. zafer yıl dönümü yürüyüşünde milletin eşsiz varlığı tüm dünyayı şaşırttı.

parstoday

Yorumlar