SİYONİST YERLEŞKELERDE PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Siyonist rejime ait Kanal 13, İsrail'in Sderot ve Netifot yerleşim yerlerinden yüksek sesli patlama sesleri duyulduğunu açıkladı. 

Görüntülenme: 533 Tarih: 05 Şubat 2023 17:59
SİYONİST YERLEŞKELERDE PATLAMA SESLERİ DUYULDU

İbranice ve Arapça haber kaynakları bu Cumartesi akşamı Gazze Şeridi'nin kuzeyinden büyük bir patlama sesi duyulduğunu belirtti.

Siyonist rejimin Kanal 13'ü şu açıklamalarda bulundu: ‘Bu yoğun patlamaların sesi Siyonist yerleşim birimleri olan Sderot ve Netifot'tan duyuldu.

Sabrin News Telegram kanalı da şunları söyledi: ‘İsrail ordusu Gazze'den atılan roketi soruşturuyor. Ancak bu kanal, Siyonist rejimin Kanal 14'ünden naklen, Gazze'den havalanana bir insansız hava aracının yakalandığını bildirdi.

Daha önce de Gazze çevresindeki Siyonist yerleşim birimlerinde alarmlar çalmıştı. Bu sirenler "Kisofim", "el-Ayn el-Alat" ve "Nirim" kasabalarında çaldı.

Bu sirenler, Gazze Şeridi'nden gerçekleşen roket saldırılarından kaynaklanıyordu ve Demir Kubbe sistemi en az bir roketi engelledi.

Bu bağlamda Siyonist rejim ordusu 6 Ağustos'ta Filistin direnişinin birkaç gün içinde Siyonist yerleşim birimlerine 160 roket ve füze fırlattığını açıklamıştı.

Filistinli direnişçiler son aylarda orduya ve Siyonist yerleşimcilere karşı çok sayıda şehadet operasyonu düzenledi ve çok sayıda kişiyi öldürdü.

rasthaber

Yorumlar