BAHREYN 14 ŞUBAT KOALİSYONUNDAN SİYONİST İSRAİL İLE ANLAŞAN DEVLETLERE KINAMA

Bahreyn 14 Şubat koalisyonu, Siyonist rejimin Cenin'de işlediği suç ve cinayeti ve bu rejimle uzlaşan hükümetlerin Kudüs'teki şehadet operasyonuyla ilgili tutumunu kınayan bir bildiri yayınladı. 

Görüntülenme: 529 Tarih: 01 Şubat 2023 22:36
BAHREYN 14 ŞUBAT KOALİSYONUNDAN SİYONİST İSRAİL İLE ANLAŞAN DEVLETLERE KINAMA

Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Koalisyonu, Siyonistlerin Filistinlilere karşı son dönemde işlediği suç ve cinayetlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: ‘Siyonistlerin Cenin kampındaki masumlara yönelik saldırıları şaşırtıcı değildir, çünkü bu vahşi terör eylemi, Filistin topraklarını gasp eden Siyonistlerin yol ve yöntemidir.

Bu canice saldırı, bu geçici rejimle ilişkilerini normalleştiren ve onun Filistin halkına karşı işlediği tüm suçlarda en büyük suç ortakları haline gelen rezil rejimlerin ihanetinin doğal sonucudur.’

Bahreyn 14 Şubat Gençlik Koalisyonu, Filistin halkının topraklarını tüm imkânlarıyla savunma hakkını vurgulayarak, Siyonistlerin işgal altındaki topraklardaki saldırganlığına güçlü ve cesur bir yanıt olan şehit Hayri Alkam’ın onurlu operasyonunu takdir etti.

Bu koalisyon açıklamasının devamında şunlar söyledi: ‘Hayri Alkam’ın Yakup Nebi bölgesindeki bir sinagog çevresinde düzenlediği ve çok sayıda Siyonist’in ölümüyle sonuçlanan şehadet operasyonu, Siyonist rejimin aşağılanmasına ve korkuya kapılmasına neden oldu. Bu tür bir operasyon, bu geçici rejimin Filistin halkına karşı sürekli suçlar işlemesini engelleyebilir.’

Bu koalisyon, Siyonistlerin vahşi saldırılarına göz yuman ama Filistinlilerin kahramanca operasyonlarını reddeden ve Siyonistlere dayanışmalarını ifade eden bildiriler yayınlayan uzlaşmacı rejimler de dâhil olmak üzere bazı rejimlerin tutumunu şiddetle kınadı.

Bahreyn 14 Şubat Gençlik Koalisyonu, Cenin'de şehit olan çok sayıda masum için Filistin halkına taziyelerini sunarak, Bahreyn halkının Filistin ulusunun yanında, Siyonist rejimin ve hain uzlaşmacıların karşısında olan güçlü ve kararlı duruşlarını vurguladı.

14 Şubat Koalisyonu Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı

Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Koalisyonu, Pakistan'da bir camide düzenlenen terör saldırısıyla ilgili de bir açıklama yaptı ve şunları söyledi: ‘Terörizmin dini yoktur ve Allah'ın evinde ibadet edenleri hedef alan terör suçları tekrarlanmıştır ve bunun en sonuncusu da Pakistan'da 90'dan fazla ibadet edenin ölümüne yol açan vahşi saldırıdır.

Bu menfur katliamı şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.’

Pakistan'ın Peşaver kentinde Pazartesi günü öğleden sonra bir camide intihar saldırısı meydana geldi. Son istatistiklere göre bu patlamada 93 kişi öldü ve 150'den fazla kişi yaralandı.

Patlama, öğle namazı sırasında ibadet edenlerin arasında duran bir canlı bomba tarafından meydana geldi.

rasthaber

Yorumlar