İRAN'DAN MOSSAD'A BİR DARBE DAHA

İran istihbarat Bakanlığı MOSSAD'a bağlı 23 casusluk-terör ağı mensubunun izlerinin sürüldüğünü bunlardan 13 kişinin tutuklandığını ve operasyonları için gizlediği cihazların bulunduğunu duyurdu. 

Görüntülenme: 485 Tarih: 10 Ocak 2023 23:34
İRAN'DAN MOSSAD'A BİR DARBE DAHA

Bakanlık yayınladığı bildiride daha önce yayınlanan bilgilerin devamında bu sefer de  yeni tutuklananların olduğunu böylece bilinen 23 kişiden 13 kişinin tutuklandığını ve operasyonlarının başarısız kılındığını duyurdu. 

Bu unsurların İnstagram ve Whatsapp üzerinden bir birleriyle temas kurdukları sabotaj operasyonları hazırlığında oldukları belirtildi. 

Son bilgilere göre, Mossad casusluk-terör örgütü, son dönemde ülkenin bazı bölgelerinde yaşanan karışıklıklardan yararlanmak amacıyla, bir askeri yetkiliye suikast düzenlemeyi ve ülkenin büyük kentlerinde de çok sayıda sabotaj operasyonu gerçekleştirmeyi planlamıştır. 

Böylelikle bu, sahte ve geçici Siyonist rejimin 6 aydan kısa bir süre içinde ikinci büyük istihbarat ve operasyonel başarısızlığı oldu ve her zaman olduğu gibi özverili ve her zaman tetikte olan güvenlik güçlerinin cesur adamlarından kararlı bir yanıtla karşı karşıya kalacağı da unutulmamalıdır.

tesnim

Yorumlar