GENERAL HÜSEYİN SELAMİ: KASIM SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ER YA DA GEÇ ALACAĞIZ

Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, Kasım Süleymani’nin kanının intikamını er ya da geç alınacağını belirterek; "Yeni nesil devrimci gençlerimiz ile düşmanın peşine düşeceğiz." dedi. 

Görüntülenme: 503 Tarih: 08 Ocak 2023 19:24
GENERAL HÜSEYİN SELAMİ: KASIM SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ER YA DA GEÇ ALACAĞIZ

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami sabah saatlerinde Direniş Cephesi’nin Seyyid’üş-Şühedası Korgeneral Kasım Süleymani’nin Şehadetinin üçüncü yıldönümü nihai oturumunda yaptığı konuşmada "Sizin hatanızı affetmeyeceğiz. İntikam duygumuz devam edecek. Her gün sizden intikam almamıza rağmen ancak o olayın azmettiricilerine yönelik intikam duygumuz devam ediyor. Er ya da geç intikam alacağız." dedi.     
Devrim Muhafızları Komutanı, Kasım Süleymani’nin şehadetinin onun halkın gözünün önünde parlayan bir rol model olması için olduğunu belirterek "Düşmanlara aynı gençler ile uğrayacağımızı söylemiştik. Amerika yeni nesillerimizdeki intikam ve gazap alevlerinin yükseldiğini bilmeli." dedi.       
Tümgeneral Hüseyin Selami sözlerine şunları da ekledi: "Düşmanlara İnkılap bayrağının göndere çekildiğini, Kasım Süleymani'nin yeni yüzlerde tecelli ettiğini, ilerlediğini, devrimimizin hareketinin durdurulmadığını, bu mübarek şecerenin köklerinin halkının imanının derinliklerine kök saldığını kimsenin bu duyguyu sarsamayacağını hatırlatmak istiyorum."   

tesnim

Yorumlar