LİEBERMAN: NETANYAHU SİYONİZMİN SONUNU GETİRİYOR

Gaspçı Siyonist rejimin eski üst düzey yetkililerinden ve rejimin eski maliye bakanı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yeni kabinesinin başlamasının Siyonizm'in sonu olduğunu itiraf etti. 

Görüntülenme: 470 Tarih: 04 Ocak 2023 22:20
LİEBERMAN: NETANYAHU SİYONİZMİN SONUNU GETİRİYOR

Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, eski Maliye Bakanı ve İsrail evimiz partisinin başkanı Avigdor Lieberman, Pazartesi günü Knesset'te yapılan grup toplantısında Başbakan Binyamin Netanyahu'nun yeni kurulan kabinesini "Siyonizm’in sonu" olarak nitelendirdi.

Avigdor Lieberman, Netanyahu hükümetine karşı yaptığı sert konuşmasında şunları söyledi: "Netanyahu'nun altıncı hükümetinin kurulması İsrail devletinin sonu değil, Siyonizm’in sonudur."

Siyonist rejim ordusunun kuzey bölgesinin eski komutan yardımcısı Siyonist General Eyal Ben Reuven de bu rejimin yeni kabinesinin başlamasına yanıt olarak, Binyamin Netanyahu'nun sorumsuz kararlarıyla İsrail'in güvenliğini tehdit ettiğini söyledi.

Siyonist general bir radyo röportajında ​​şöyle dedi: "Başbakan, İsrail'in güvenliğini tehlikeye atacak kararlarının ne kadar sorumsuzca olduğunu çok iyi biliyor."

Siyonist rejimin yeni kabinesi, yeni yıl başında 'Nablus'a yönelik saldırı ile çalışmalarına başladı. Siyonist askerler, bu kez Batı Şeria'da iki Filistinli genci şehit etti.

Batı Şeria'daki sağlık güçleri Pazartesi sabahı Cenin şehrinin kuzeybatısındaki Kafr Dan bölgesinde biri 17 diğeri 21 yaşındaki iki Filistinlinin Siyonist askerler tarafından vurularak öldürüldüğünü bildirdi. Bu şehitlerin yanında biri ağır olmak üzere 8 kişi de yaralanmıştı.

rasthaber

Yorumlar