HAMAS'TAN BATI ŞERİA DİRENİŞİNE DESTEK GÖSTERİSİ

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Batı Şeria’daki direnişe destek vermek ve işgal güçlerinin Filistinlilere yönelik cinayetlerini kınamak için dün (30 Aralık Cuma) Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki El-Bureyc Kampı’nda gösteri düzenledi. 

Görüntülenme: 488 Tarih: 31 Aralık 2022 01:08
HAMAS'TAN BATI ŞERİA DİRENİŞİNE DESTEK GÖSTERİSİ

Hamas liderlerinden Cemal El-Hindi, gösteride yaptığı konuşmada, Siyonistlerin azgınlıklarına karşı Hamas’ın Batı Şeria’daki direnişi desteklemeye devam edeceğini ve El-Bureyc Kampı sakinlerinin Batı Şeria’daki direnişe desteklerini ifade etmek için toplandıklarını bildirdi.
 

Dünyanın her yerinde özgür insanların seçeneğinin işgale karşı direniş olduğuna dikkat çeken El-Hindi, “Kudüs’teki ve Batı Şeria’daki halkımıza, Aslan Yuvası kahramanlarına ve Cenin kahramanlarına diyoruz ki: Biz sizdeniz ve siz bizdensiniz. Barış yaptığınızla barış, savaş yaptığınızla savaş yaparız” şeklinde konuştu.
 

Batı Şeria’daki şehit annelerine ve ailelerine selamlarını gönderen El-Hindi, Kudüs’ün çatışmanın ekseni olduğunu ve Batı Şeria’daki direniş ateşinin sönmeyeceğini, işgalcilerin direnişin darbelerinden güvende olmayacaklarını ifade etti.
 

El-Hindi, konuşmasının sonunda sabitelere bağlı kalan Filistinlileri selamlayarak, direnişin Filistin halkına yönelik sorumluluğunu ve görevini yerine getirmekten kaçmayacağını dile getirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar