LÜBNAN IRKÇI İSRAİL'İN İDDİASINI YALANLADI

Lübnan Başbakan, Siyonistlerin İran'ın Beyrut havaalanı üzerinden Lübnan'a silah naklettiğine dair asılsız iddialarını yalanladı. 

Görüntülenme: 423 Tarih: 20 Aralık 2022 06:10
LÜBNAN IRKÇI İSRAİL'İN İDDİASINI YALANLADI

Suudi ve Siyonist medya, İran'ın Mİrac şirketi yolcu uçağı aracılığıyla Lübnan'a füze ve diğer stratejik silahları aktardığını iddia etti. 

Sputnik haber ajansının Pazartesi günkü haberine göre Lübnan İşlerinden Sorumlu Başbakan Necib Mikati, İran silahlarının Beyrut havaalanına geldiğine dair söylentilerin doğru olmadığını söyledi.

Mikati, "Geçen hafta genelkurmay başkanı ve güvenlik yetkilileriyle görüştüm ve hepsi yürütülen soruşturmaların bu iddiaların yanlışlığını doğruladığını ve Beyrut havaalanına silah girmediğini doğruladı." dedi.

Siyonist medya bu şüpheli haberi yansıtırken, Siyonist yetkililere dayandırarak Beyrut havaalanının bombalanacağı uyarısında bulundu.

Lübnanlı uzman "Hüseyin Murtaza" bu konuda şunları söyledi: ''Siyonist rejimin Beyrut havaalanına karşı bir güvenlik önlemi araması ve Beyrut limanı gibi bir senaryoyu devreye sokması ve Hizbullah'ın silah deposunun patladığını söylemesi mümkündür, her halükarda dikkatli olunmalıdır.''

Parstoday

Yorumlar