FAS HÜKÜMETİNDEN SİYONİST İSRAİL'E DESTEK

 

Görüntülenme: 482 Tarih: 18 Aralık 2022 14:58
FAS HÜKÜMETİNDEN SİYONİST İSRAİL'E DESTEK

Fas takımının dünya kupasında gerçekleştirdiği başarıları kutlamak için meydanlara çıkanlar Filistin davasına ve halkına desteklerini dile getirseler ve Filistin bayraklarını taşısalar da, Fas hükümeti işgalci siyonist rejimle ve onun şirketleriyle sürekli yeni yeni anlaşmalar imzalamak suretiyle işgal rejimine en büyük desteği vermeye devam ediyor. 

Siyonistlere ait haber kaynakları bir İsrail şirketinin, Fas'ın sahra bölgesinde doğal gaz arama ve çıkarma çalışmaları yapma konusunda bu ülkeyle anlaşma imzaladığına dair haberler yayınladı. 

Siyonistlere ait "124" isimli haber sitesinin yayınladığı haberde NewMed Energy isimli İsrail şirketinin, Fas'ın Ulaşım Enerji ve Gelişim Bakanlığı ve Adarco Energy şirketiyle sahra bölgesinin, Atlas Okyanusu kıyısındaki Boujdour şehri çevresinde kalan mıntıkasında doğal gaz arama ve çıkarma çalışmaları yapma konusunda bir işbirliği anlaşması imzaladığı bilgisi verildi. 

İsrail'in NewMed Energy şirketler grubunun Yürütme Kurulu Başkanı Yoshi Abo, Fas'la çok yüksek çapta bir anlaşma imzaladıklarını dile getirdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar