FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN HAMAS'A TEBRİK

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın kuruluşunun 35. yıl dönümü münasebetiyle Filistin'deki diğer bütün direniş grupları tebrik mesajları yayınladı ve Hamas'ın kuruluşunun Filistin direnişine büyük katkı sağladığını, Filistin davasının dışlanmasının önlenmesi konusunda önemli rol oynadığını dile getirdiler.  

Görüntülenme: 462 Tarih: 16 Aralık 2022 05:46
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN HAMAS'A TEBRİK

Filistin Özgürler Hareketi bu münasebetle yayınladığı bildiride Hamas'ın kuruluş yıl dönümünü kutlamanın bir siyasi hareket ve parti çerçevesini aştığını ulusal bir gün kutlaması mahiyeti taşıdığını dile getirdi. Hareket bildirisinde Hamas'ın cihad ve direniş yolunda kurulduğu günden bu yana önemli bir örnek ortaya koyduğuna dikkat çekti. 

Direniş Komiteleri de bu vesileyle yayınladığı bildiride Hamas'ın İslami ve ulusal çalışmaya nitelikli bir katkı sağladığını ve güzel bir örnek ortaya koyduğunu vurguladı. 

Filistin Mücahitler Hareketi de 35. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Hamas'a en kalbi tebriklerini sunduğunu dile getirdi. 

Bunların dışında da muhtelif direniş grupları Hamas'ın kuruluş yıl dönümünü tebrik eden bildiriler yayınladılar. 

Hamas'ın 35. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bugün (14 Aralık Çarşamba) Gazze'nin Ketibe Meydanı'nda büyük bir şenlik düzenleniyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar