SİYONİST REJİMDEN İTİRAF

 

Görüntülenme: 535 Tarih: 14 Aralık 2022 12:32
SİYONİST REJİMDEN İTİRAF

Evvelki gece, siyonist işgal güçlerinin Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin şehrine baskın düzenlediği sırada Cena Zekarine isimli 16 yaşında bir kız çocuğun evinin damına çıktığı sırada, bir işgalci keskin nişancı tarafından öldürülmesinin sorumluluğunu önce reddeden işgal ordusu daha sonra kabul etmek zorunda kaldı. İşgal ordusu adına yapılan açıklamada adı geçen kız çocuğun bir keskin nişancı tarafından yanlışlıkla öldürüldüğü iddia edildi. İşgal güçleri, El-Cezire muhabiri Şirin Ebu Akile'nin öldürülmesinden de, önce Filistinlileri sorumlu tutmaya çalışmış, sonra işgal askerleri tarafından öldürüldüğünün ispat edilmesi üzerine "yanlışlıkla" olabileceği iddialarına başvurmuştu. 

Oysa işin gerçeğinde her iki cinayetin de yanlışlıkla değil kasten işlendiğini çok açık bir şekilde gözler önüne seren güçlü deliller var. Evvelki gece (11 Aralık Pazar) geç saatlerde evinin damına çıkmış bir kız çocuğun uzaktan hedef alınarak öldürülmesinin "yanlışlıkla" olabileceği iddiasında bulunmak ise tamamen saçmadır. Uzak mesafeden bir kız çocuğa mermilerini isabet ettirecek kadar "yanlışlık yapan (!)" biri keskin nişancı olamaz. Ama siyonist işgalcinin keskin nişancısı, Filistinli çocuğu katletmekten zevk aldığı için maharetini böylesine korkunç bir cinayette kullanmaktan çekinmez. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail işgal güçlerinin evvelki gece geç saatlerde Cenin'e düzenledikleri baskın esnasında Cena Isam Zekarine isimli 16 yaşında bir kız çocuğun işgalcilerin keskin nişancıları tarafından vurularak şehit edildiğini duyurmuştu. 

Yerel kaynaklar, adı geçen kız çocuğun cesedinin evinin damında bulunduğunu ve dama çıktığı sırada işgal güçlerinin keskin nişancıları tarafından herhangi bir sebebe binaen olmaksızın kasten vurularak şehit edildiğinin anlaşıldığını dile getirmişti. Siyonist işgal güçleri Filistinlileri, özellikle de çocukları öldürmekten özel bir zevk aldıklarından sadece bu zevklerini tatmin etmek bile onlar için yeterli sebep olabiliyor. Bu onların vahşi canavarlardan daha tehlikeli olduğunu göstermesi açısından dikkat çekici. Çünkü canavarlar ya karınlarını doyurmak ya da kendilerine yönelen bir tehlikeyi bertaraf etmek için bir canlıyı öldürürler. Öldürmekten zevk aldıkları için değil. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar