DÜNYA KUPASINDA DALGALANAN FİLİSTİN BAYRAĞI SİYONİSTLERİ ÜZDÜ

Dünya Kupasında özellikle Fas milli takımının Filistin bayrağını dalgalandırması, Siyonistleri bu ülkenin resmi kurumlarının kapılarının arkasına kadar getirdi. 

Görüntülenme: 611 Tarih: 12 Aralık 2022 09:18
DÜNYA KUPASINDA DALGALANAN FİLİSTİN BAYRAĞI SİYONİSTLERİ ÜZDÜ

Siyonist İsrail medyası bu rejimin Fas'taki büyükelçi yardımcısının, ülkenin yetkilileriyle Fas milli takımı mensuplarının Filistin bayrağını dalgalandırması konusunu görüştüğünü ancak kendisine haber verildiğini bildirdi. Bu konu, ülkenin kralının ve hükümetinin isteği ile yapılmadı, kendiliğinden ve halkın iradesiyle yapıldı. 

Siyonist rejimin Fas Büyükelçi Yardımcısı Eyal David, bu konuya ilişkin olarak Yediot Aharonot gazetesine verdiği röportajda: "Fas hükümetinin yetkililerine, Katar'da Filistin bayrağının milli takımı tarafından dalgalandırılması hakkında bizzat ben sordum ve bana eylemin tamamen kendiliğinden yapıldığını açıkladılar." diye söyledi.  

El Cezayir Al-Sharrooq gazetesi de ilgili bir raporda: “Faslı yetkililerin İsrailli diplomata yaptığı açıklama, bu eylem Arap ve İslam toplumu tarafından desteklenen bir fenomen haline gelirken yapılıyor ve her zaferin ardından bu takım eskisinden daha fazla destekçi buluyor." diye yazdı. 

Tesnim

Yorumlar