RAFET MURRA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın Lübnan’daki halk faaliyetleri sorumlusu Rafet Murra, Batı Şeria’daki direnişçilerin kahramanlıkta milli bir örnek ortaya koyduklarını söyledi.  

Görüntülenme: 513 Tarih: 11 Aralık 2022 15:01
RAFET MURRA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Murra, Batı Şeria’da görülen direnişin ve kahramanlığın gurur verici olduğunu ifade etti.
 

Hamas’ın Lübnan’daki halk faaliyetleri görevlilerinden bir heyet dün (10 Aralık Cumartesi) ülkenin güneyindeki Sur kentinde ziyaretlerde bulundu.
 

Heyette Rafet Murra ile birlikte Ebu Ahmed Fadl ve Ali Musa’nın da yer aldığı, heyetin Sur kentinin önde gelen şahsiyetleri ve işadamlarıyla görüştüğü, ayrıca Sur’daki Filistin Müzesi’ni ziyaret ettiği ve Müze Müdürü Cihad Dekur’dan bilgi aldığı belirtildi.
 

Hamas heyetinin son olarak El-Bas bölgesi muhtarı Said Dekur’un ofisinde bir grup kent sakiniyle bir araya geldiği ve Dekur’un Filistin-Lübnan ilişkilerinin önemine işaret ettiği, direnişe desteğini dile getirdiği ve milli birliğe dikkat çektiği kaydedildi.
 

Görüşmede konuşan Murra, Filistin ulusal birliğinin kendilerinin temel talebi olduğunu ve söz konusu birliğin bugün Aslan Yuvası Grupları’nda kendini gösterdiğini bildirdi.
 

Lübnan’daki Filistinli mültecilerin durumuna da değinen Murra, ekonomik ve insani sorunların çözümü için tüm grupları işbirliği yapmaya davet etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar