SİYONİST REJİM ORDUSUNDA KROKİ KRİZİ

İsrail Yayın Komisyonu bugün (8 Aralık Perşembe) işgal ordusunun, Filistin'in Batı Şeria bölgesindeki Cenin'e düzenlenen operasyon esnasında işgal askerlerinin yanında bulunan ve içinde bazı hassas bilgilerin yer aldığı askeri krokilerin düşürülmesi olayının soruşturulduğunu açıkladı.  

Görüntülenme: 499 Tarih: 08 Aralık 2022 16:09
SİYONİST REJİM ORDUSUNDA KROKİ KRİZİ

Komisyon'un twitter hesabında yayınlanan mesajda, Filistinlilerin hassas belgeleri yayınladıkları, sözü edilen krokilerin işgal ordusundaki askerler tarafından düşürüldüğünün sanıldığı, krokilerde aranan bir kişi hakkındaki ayrıntıların da bulunduğu belirtildi. 

Komisyon'un mesajlarında, olayın işgal ordusu tarafından soruşturulduğuna dikkat çekildi.

Bu olayın işgal güçlerinin Cenin'e ve mülteci kampına baskın düzenlemesinden ve çevredeki binaların çatılarına keskin nişancılarını yerleştirmelerinden birkaç saat sonra gündeme getirildiği belirtildi.

Times of Israel isimli gazetenin askeri muhabiri olduğunu söyleyen Emanuel Fabian isimli bir siyonist gazeteci krokilerin bir asker tarafından yanlışlıkla düşürüldüğüne dair bir mesaj yayınladı. 

İşgal güçlerinin Cenin'e ve mülteci kampına bugün sabahın erken saatlerinde düzenledikleri baskında üç Filistinli şehit edilmişti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar