HAMAS'TAN SİYONİST İSRAİL'İN SURİYE SALDIRISINA KINAMA

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Siyonist rejimin cumartesi sabahı Suriye'deki bölgelere yönelik saldırısına tepki gösterdi. 

Görüntülenme: 569 Tarih: 20 Kasım 2022 01:57
HAMAS'TAN SİYONİST İSRAİL'İN SURİYE SALDIRISINA KINAMA

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın Sözcüsü Hazım Kasım şunları söyledi: 'Siyonist rejimin bu sabah Suriye'ye düzenlediği ve ordu askerlerinin şehit olmasına neden olan saldırısı, saldırganlığını tüm bölgede sürekli genişleten Siyonistlerin barbarlığının bir tezahürüdür.

İşgalci rejim, bu ümmetin mensupları için her zaman gerçek bir tehlikedir ve bu rejimin terörizmi sadece tüm ümmet mevzilerini bu rejimle mücadele için birleştirdiği takdirde durdurulabilir.'

Bu açıklamalar, Suriye resmi haber ajansı SANA'nın, Suriyeli askeri bir kaynaktan naklen, cumartesi sabah saat 6:30 civarında, düşman İsrail'in Akdeniz yönünden Banias'ın batısından el-Vusta ve el-Sahiliye bölgelerindeki noktaları hedef alan bir roket fırlattığını açıklamasının ardından yapıldı.

Bu kaynağın ifadesine göre, Suriye ordusunun hava savunması bu füzelerin çoğunu önleyip imha edebildi ve bu saldırıda dört Suriyeli asker hayatını kaybetti ve bir asker de yaralandı.

rasthaber

Yorumlar