KATAR SİYONİST REJİM CASUSLARINI GÖZALTINA ALDI

Hindistan basın yayın organlarında, Katar yönetiminin Hindistan Deniz Kuvvetleri'nde görev yapmış 8 eski subayı İsrail işgal rejimi hesabına casusluk yapmaları sebebiyle gözaltına aldığına dair haberler yayınlandı.  

Görüntülenme: 488 Tarih: 12 Kasım 2022 22:53
KATAR SİYONİST REJİM CASUSLARINI GÖZALTINA ALDI

Hindistan'daki basın yayın organları henüz herhangi bir resmi açıklamaya dayandırmadığı bu habere Katar basınında ise yer verilmedi. 

Siyonistlere ait Jerusalem Post gazetesinin yayınladığı haberde Hindistanlı subayların yaklaşık 70 gün önce gözaltına alındığı ve serbest bırakılmaları için çalışmaların devam ettiği ileri sürüldü. 

Hindustan Times gazetesi ise söz konusu subayların İsrail işgal rejimi hesabına casusluk yapmaları sebebiyle gözaltına alındıklarının asılsız bir iddia olduğunu ve bu iddiayı da Pakistanlı bazı çevrelerin yaydıklarını ileri sürdü. 

Indian Express gazetesi, söz konusu subayların 30 Ağustos'tan beri tek kişilik hücrelerde tutuldukları yönünde bir haber yayınladı. 

Hindistan'daki muhtelif haber siteleri de Hindistan Dışişleri Bakanlığı'ndan Ernidam Baceşi isimli bir yetkilinin; "Bu haberler hakkında bilgimiz var. Doha'daki büyükelçiliğimiz Katar yetkilileriyle irtibat halindedir. Subayların bir an önce serbest bırakılmaları için büyük çaba harcamaktadır." diye açıklamada bulunduğunu haber verdi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar