SİYONİST YETKİLİLER İRAN'I KONUŞMAK ÜZERE ABD'YE GİDİYOR

Siyonist delegasyon, İran gündemiyle ve stratejik müzakereler amacıyla Amerika'ya gidecek. 

Görüntülenme: 570 Tarih: 25 Ekim 2022 19:23
SİYONİST YETKİLİLER İRAN'I KONUŞMAK ÜZERE ABD'YE GİDİYOR

Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı, bu rejimin medyasına yaptığı bir açıklamada; "Üst düzey İsrailli ve Amerikalı yetkililer, önümüzdeki birkaç gün içinde İran'ın artan tehditleri de dahil olmak üzere en son küresel ve bölgesel gelişmeleri tartışacaklarını" dedi.
Bu açıklamaya göre; bu müzakereler Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen stratejik diyalog çerçevesinde gerçekleştirilecektir.
Bu rejimin Savaş Bakanı başkanlığındaki Siyonist rejim delegasyonu Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek ve bu Siyonist yetkili, bu ziyaret sırasında Beyaz Saray'da, Dışişleri Bakanlığı'nda ve Pentagon'da üst düzey siyasi ve askeri yetkililerle görüşecektir.
İki taraf arasındaki stratejik konuşmada, küresel ve bölgesel gelişmeler ve bunların sonuçları, İran'ın artan tehditleri, İsrail'in askeri üstünlüğünü artırmak için İsrail ve ABD arasındaki ortak zorlukları tartışacak.
Basına yansıyan haberlere göre, Siyonist rejim daha önce Başkan Joe Biden'in Tahran ile nükleer anlaşmayı canlandırmaya yönelik yaklaşımına şiddetle karşı çıktığını açıklamış ve bu anlaşmaların İsrail'in asgari güvenlik ihtiyaçlarını karşılamadığını da vurguladı.

tesnim

Yorumlar