HAMAS'TAN BATI ŞERİA İNTİFADASINA KUTLAMA MESAJI

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Cenin kentine düzenlediği baskın sırasında şehit düşen 19 yaşındaki Salah Beriki için taziye mesajı yayınladı. 

Görüntülenme: 499 Tarih: 22 Ekim 2022 00:28
HAMAS'TAN BATI ŞERİA İNTİFADASINA KUTLAMA MESAJI

Bu sabah (21 Ekim Cuma) yayınladığı bildiride şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağına dair Filistin halkına söz veren Hamas, şehitlerin işgale karşı direnişlerinin Allah’ın izniyle zafer ve işgalden kurtuluş ile sonuçlanacağını söyledi.
 

İşgal güçlerinin Filistin kentlerine düzenlediği baskınların ve kentleri kuşatmasının Filistin halkının iradesini kıramayacağını belirten Hamas, Filistin halkının haklarına bağlı kalacağını ve işgalden kurtulup zorla uzaklaştırıldığı topraklarına dönüşünün yakın olduğuna dair inancını sürdüreceğini ifade etti.
 

Filistinlilerden birbirlerine daha çok destek olmalarını, direniş seçeneği etrafında kenetlenmelerini ve şehit Uday Et-Temimi’nin izinden gitmelerini isteyen Hamas, Filistinli şehitlerin Mescid-i Aksa’yı savunmak için son nefeslerine kadar düşmanla savaştıklarını kaydetti.
 

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Cenin kentine düzenlediği baskın sırasında 19 yaşındaki Salah Abdullah Beriki boynundan vurularak şehit oldu ve üç kişi de işgal askerlerinin silahlarından çıkan kurşunlarla yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar