6 MOSSAD AJANININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HABERİ DOĞRULANDI

Haber ajansımızın MOSSAD'ın İran'ın merkezindeki İsfahan ilindeki karmaşık sabotaj girişiminin etkisiz hale getirilmesinin ardından Siyonist Rejim'in bu casusluk teşkilatındaki İran masasında çalışan 6 ajanını yok ettiğine dair yayımladığı haber onaylandı. 

Görüntülenme: 530 Tarih: 20 Ekim 2022 23:09
6 MOSSAD AJANININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HABERİ DOĞRULANDI

Siyonist Rejim medyası ve ona bağlı olarak çalışan medya kanalları bu habere karşı sessiz kalsa da, Suudiler tarafından finanse edilip kurulan MOSSAD ile de yakın ve özel ilişkilere sahip " İran İnternational " kanalı haberin ardından harekete geçse de bu haberi onaylamak zorunda kaldı. 

Haber ajansımız MOSSAD'ın İran'ın merkezindeki İsfahan ilindeki karmaşık sabotaj girişiminin etkisiz hale getirilmesinin ardından  Siyonist Rejim'in bu casusluk teşkilatındaki İran masasında çalışan 6 ajanını yok ettiğini duyurmuştu. 

Barik Ravid tarafından da MOSSAD ile geniş çaplı ilişkileri onaylanan hasım "İran İnternational" kanalı, haber ajansımızın haberinin ardından, alelacele İran güvenlik teşiklatının başarısına tepki göstermek istedi ve " Tesnim Haber Ajansı'nın sahte haberi" başlığı ile Telaviv'deki muhabiri ile canlı yayına girdi. 

Bu Suudi destekli medya kanalı, bu ajanların son dönemde değil aylar önce öldüğüne odaklanmak istese de haber ajansımızın haberinde " zaman" meselesinden hiç söz edilmemişti. 

Bu yüzden bu kanal istemeden de olsa dolaylı bir şekilde MOSSAD ajanlarının öldüğünü onayladı. 

Doğal olarak güvenlik operasyonları ile ilgili bilgiler ve detaylar yayınlanmamakta ve sırf uygun görüldüğü zaman daha fazla incelemeler ve keşiflerin ardından yansıtılmaktadır. 

Bu kanal muhtemelen tam da bir kaç ay önce MOSSAD'ın yeni direktörünün göreve başladığı dönemde İsfahan'daki sabotaj girişiminin planlandığını unutmuştur. 

tesnim

Yorumlar