KASSAM MÜCAHİTLERİ SİYONİST ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜ

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Cenin Kampı’nda bu sabah (8 Ekim Cumartesi) işgal güçleriyle girdikleri çatışmada şehit olan Mahmud Müeyyid Mahmud Es-Sus ve Ahmed Muhammed Hüseyin Dırağime için taziye mesajı yayınladı. 

Görüntülenme: 876 Tarih: 09 Ekim 2022 15:52
KASSAM MÜCAHİTLERİ SİYONİST ASKERLERİ PUSUYA DÜŞÜRDÜ

Hamas Hareketi konuyla ilgili yayınladığı bildiride, İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerinin işgal güçlerini ve araçlarını çok iyi planlamış bir tuzağa düşürdüklerini ifade etti.
 

Bildiride, El-Kassam Tugayları mücahitlerinin işgal güçleriyle şiddetli bir çatışmaya girdikleri, örnek alınacak bir direniş ve kahramanlık sergiledikleri, işgalcilerin ceberutluğuna karşı Filistin halkını savundukları belirtildi.
 

Cenin’e, Cenin Kampı’na, başta İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitleri olmak üzere tüm gruplardan direnişçilere selamlarını gönderen Hamas Hareketi, işgal güçlerini ve terörist Yahudi yerleşimcileri gasp edilen topraklarını geri almaya azimli Filistin halkının saldırılarına hazır olmaya davet etti.
 

Bildiride ayrıca “İsra ve miracın sahibi Nebiyyu’l-Ekrem’in mevlidinde işgal rejiminin ve fanatik hükümetinin Mescid-i Aksa’dan yükselen çığlığın ve murabıtların yaralarının boşa gitmeyeceğini bilmeleri gerekir. Canımızla, kanımızla, ne pahasına olursa olsun Mescid-i Aksa’yı işgalcilerden temizleyeceğiz” ifadelerine yer verildi.
 

İşgal güçlerinin bu sabah Cenin Kampı’na düzenlediği baskın sırasında yaşanan çatışmalarda iki kişi şehit oldu, bir kişi gözaltına alındı ve 11 kişi de yaralandı.
 

İşgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahronot, Cenin Kampı’ndaki çatışmalarda bir işgal askerinin yaralandığını yazdı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar