NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri gelecekte direnişin Siyonist rejime muamelesi ve davranışının Beyrut ile Tel Aviv'in dolaylı müzakerelerinin sonuçlarına bağlı olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 697 Tarih: 02 Ağustos 2022 19:58
NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri "Seyyid Hasan Nasrullah "Muharrem ayının üçüncü gecesinde Beyrut Güney Zahiye'de düzenlenen Aşura mitinginde şunları söyledi: "Biz deniz çizimi konusunda Siyonist rejimle müzakerelere ne tarafız, ne de kimseyi bizim adımıza müzakere etsin diye yükümlü kıldık".
Hizbullah Genel Sekreteri Siyonist rejimle müzakere eden tarafın sadece Lübnan devleti olduğunu vurgulayarak şunları açıkladı: "Gelecekte direnişin Siyonist rejime muamelesi ve davranışı, Beyrut ile Tel Aviv arasındaki dolaylı müzakerelerin sonuçlarına bağlıdır".
Seyyid Hasan Nasrullah şunları ekledi: "İsrail'in gaz çıkarma gemisinin Kariş bölgesine girişine göre, Hizbullah liderliği Lünbnan'ın önündeki seçenekleri görüştü, dolayısıyla %50 ihtimalle bu konu müzakere yoluyla çözülebilir ve %50 ihtimalle koşullar savaşa doğru ilerleyebilir".

ABD'nin temsilcisinin Lübnan'a girişinin eşiğinde Hizbullah'ın Siyonistlere ciddi uyarısı: Tüm hedefleriniz isabet alanımızda.
Nasrullah: İsrail'in kara ve denizdeki tüm hedefleri direnişin isabet alanındadır.”Selam Ya Mehdi" kuşağı Siyonistleri korkutuyor
Nasrullah şunları belirtti: "Biz son kırk yıl boyunca canımızı aziz milletimizin uğrunda feda etmeye hazırdık ve hâlen de hazırız".

tesnim

Yorumlar