HAMAS'TAN KORSAN İSRAİL'E İHA'LI MESAJ

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, geçen yıl Seyf-ül Kudüs Savaşı'nda şehit olan mühendisi Mahmud Faris'i anma töreni düzenledi. 

Görüntülenme: 757 Tarih: 27 Temmuz 2022 16:28
HAMAS'TAN KORSAN İSRAİL'E İHA'LI MESAJ

"Safa" haber ajansının haberine göre, Hamas'ın üst düzey üyelerinden "Muşir el-Mısri" bu törende şunları söyledi:

‘Bu hareket, mahkûmların değişimi için yetki ve öngörüyle müzakereleri ilerletecek ve düşmanın gözü önünde sıkı ve iyi bir anlaşmaya varacaktır. Hamas mahkumlar meselesinden bahsederken, sahip olduğu ve kazanacağı haklardan bahsediyor. Filistinli tutsaklar serbest bırakılıncaya kadar Siyonist tutsaklar serbest bırakılmayacak.

Kuşatmaya rağmen, Kassam Tugayları, tıpkı Filistin direnişinin Seyf-ül Kudüs Savaşı'nda ortak bir operasyon odası oluşturarak birleşebildiği gibi aynı zamanda insansız hava araçları inşa edebildi ve geliştirebildi.’

Ayrıca, Kassam Tugayları mühendislerinden biri, Filistin'in kurtuluşunun yolunun zorluklarla dolu olduğunu duyururken, Kassam insansız hava aracı uçaklarının son işgal rejimi askerinin yenilgisine kadar işgal altındaki Filistin semalarında uçacağını da sözlerine ekledi.

Direnişe karşı yapılan tüm komplo ve oyunlara rağmen, Allah'ın da yardımıyla direnişin işgalci ile olan çatışmanın denklemini değiştirebildiğini ve bu rejimi çatışmanın her döneminde şaşırtabildiğini sözlerine ekledi.

Bu Kassam Tugayı mühendisi, işgalci rejimin, her çatışmada Kassam'ın sürpriz darbeleri nedeniyle ardı ardına gelen krizlerden bir çıkış yolu aradığını vurguladı.

rasthaber

Yorumlar