SİYONİST TOPLUM SAVAŞA HAZIR DEĞİL

Siyonist rejimin güvenlik yetkilileri, savaş ve deprem gibi büyük acil bir durumla yüzleşmek için donanımsız ve hazırlıksız olduklarını açıkladı. İşgal ordusu generali Uri Gordin, İsrail vatandaşlarını bir sonraki savaşa hazırlanmaları konusunda uyararak, işgalin büyük kayıplara uğrayacağına dikkat çekti. 

Görüntülenme: 774 Tarih: 13 Haziran 2022 23:42
SİYONİST TOPLUM SAVAŞA HAZIR DEĞİL

İsrail İşgal rejiminin Polis Gücü Operasyon Birimi Başkan Yardımcısı Sigal Bar Zvi, dün İsrail belediye başkanları ile acil toplantı yaptı. Güvenlik yetkililerinin "Tel Aviv" konusunu görüşmek üzere bir araya geldikleri toplantıda, Siyonist işgalin bir sonraki Kudüs’ün Kılıcı savaşı gerçekleştiğinde kapsamlı bir yanıt vermeye hazır olmadığı belirtildi.

Siyonist yetkililer, "Sahip olduğumuz kaynaklarla böyle bir olaya tam olarak cevap veremeyeceğiz. Kudüs’ün Kılıcı savaşı bir dönüm noktasıydı ve gerçek bir yanıt verebilecek bir yerde değiliz" ifadelerini kullandı.

Konferansın açılışını yapan İsrail işgal kuvvetlerinin İç Cephe Komutanı Tümgeneral Uri Gordin, İsrail vatandaşlarını bir sonraki savaşa hazırlanmaları konusunda uyardı ve işgalin büyük kayıplara uğrayacağına dikkat çekti. Ülke içinde sıkıntıların olduğunu vurgulayan Tümgeneral Gordin, İsrail için "gerçekliğin", "Tel Aviv"in fena halde kötü idare ettiği COVID-19 pandemisi nedeniyle son üç yılda dramatik bir şekilde değiştiğini belirtti. Bunun başlıca nedeninin de Kudüs’ün Kılıcı savaşı olduğunu ekledi.

Gordin, "Kötü haber şu ki, bir sonraki savaşta, üçüncü Lübnan savaşında ya da ilk kuzey savaşında, adını ne koyarsak koyalım, on binlerce roket İsrail yerleşimlerine doğru fırlatılacak. İsrail şehirlerine her gün binlerce roket ve füze gönderilecek" ifadelerini kullandı.

Kudüs Haber Ajansı - KHA | kudushaber.com.tr

Yorumlar